Magnesiumvlokken voor voet en ligbaden.

Magnesiumvlokken voor voet en ligbaden. Magnesium geeft een rustgevend, positief en zuiverend effect en wordt veel toegepast bij huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem en schimmelinfecties. Magnesiumvlokken die in bad zijn opgelost (ongeveer 5%) geven een aantoonbare verbetering van de huidconditie.

Een voetbad met magnesiumvlokken heeft vooral voor het slapen gaan een uitermate rustgevend en kalmerend effect. Ideaal om je magnesiumtekort eenvoudig te herstellen.

Magnesiumvlokken voor voet-en ligbaden zijn leverbaar in een 750 gram, 1 kilo, 2,5 kilo en 4 kilo verpakking.

Magnesiumvlokken voor voet en ligbaden

Magnesiumvlokken zijn heel effectief en krachtig en makkelijk te gebruiken voor een magnesium bad. De magnesiumvlokken zijn zuinig in gebruik terwijl ze het tekort aan magnesium snel aanvullen. Natuurlijk kan magnesium olie ook voor een bad gebruikt worden maar is dan wel heel wat duurder. De hoeveelheid magnesium die je lichaam kan opnemen wordt beïnvloed door de magnesium concentratie in het water, het lichaamsoppervlak onder water en de duur van het bad. Heb je bijvoorbeeld last van stress of een burnout, dan is het goed mogelijk dat je een magnesiumtekort hebt.

Gebruik magnesiumvlokken

Het water moet een temperatuur van ongeveer 37 graden Celsius hebben, en de duur van het bad moet ten minste 20 minuten zijn.
1 kg. tot 2 kg Ré-genesis magnesiumvlokken zijn nodig voor een vol standaard formaat bad. Om een tekort aan magnesium te verhelpen, raden wij aan 2 ligbaden per week te nemen gedurende een aantal weken.
Hoeveel baden en gedurende welke periode je een bad moet nemen is moeilijk te zeggen, vaak merk je al na een paar weken verbetering. Blijf wel minstens 1 x per week een ligbad of voetbad nemen om je magnesium op peil te houden.

Bij voetbaden raden wij aan om 2-3 maal per week een voetbad te nemen gedurende een aantal weken. Daarna 1 x per week om je magnesium gehalte op peil te houden.


Lees hier meer...

Ervaringen

Anneke

de Wit

Ongelooflijk fijn zó'n magnesiumvlokken voetenbad, ik heb er veel baat bij en vooral voor het slapen gaan is HET heel prettig. Ik slaap beter en langer en wordt minder moe wakker, heerlijk.

Karel

Spierings

Er is niets zo lekker als een magnesium bad. Ik ben 65 jaar en heb me nog nooit zo lekker gevoeld, GEEN STIJVE SPIEREN MEER EN MIJN HOOFD IS EEN STUK RUSTIGER. Wat een verademing, ik raadt iedereen aan dit te gaan doen. (Als je teminste nog van het leven wilt genieten ).

Topical kwaliteit magnesiumvlokken kopen?

Tags: Magnesiumvlokken voor voet-en ligbaden, magnesiumvlokken voor voetbaden, magnesiumvlokken voor ligbaden, magnesium kristallen