Magnesiumvlokken voor voet- en ligbaden.

Magnesiumvlokken voor voet- en ligbaden geven een rustgevend en zuiverend effect. Effectief bij huidaandoeningen, reuma, spierpijnen en veel meer. lees....meer over symptomen verder op deze pagina.
Magnesiumvlokken die in bad zijn opgelost (ongeveer 5%) geven een aantoonbare verbetering van de huidconditie en helpen bij psoriasis, eczeem en schimmelinfecties.

Een voetbad met magnesiumvlokken heeft vooral voor het slapen gaan een uitermate rustgevend en kalmerend effect. Ideaal om je magnesiumtekort op een aangename en eenvoudige manier  te herstellen.

Magnesiumvlokken voor voet-en ligbaden zijn leverbaar in een 750 gram, 1 kilo, 2,5 kilo, 4 kilo en 25 kg verpakking.

Aanbieding magnesiumvlokken
van Food kwaliteit

Magnesiumvlokken bij een magnesiumtekort.

Magnesiumvlokken voor voet en ligbaden

Magnesiumvlokken zijn heel effectief en krachtig en makkelijk te gebruiken voor een magnesium bad. Makkelijk toepasbaar bij een magnesiumtekort. De magnesiumvlokken zijn zuinig in gebruik terwijl ze het tekort aan magnesium snel aanvullen. Natuurlijk kan magnesium olie ook voor een bad gebruikt worden maar is dan wel heel wat duurder.

De hoeveelheid magnesium die je lichaam kan opnemen wordt beïnvloed door de magnesium concentratie in het water, het lichaamsoppervlak onder water en de duur van het bad. 

25 KG MAGNESIUMVLOKKEN SPECIAAL VOOR MENSEN DIE VEEL VOET-EN LIGBADEN GEBRUIKEN. KLIK HIER VOOR PRIJS GROOTVERBRUIKERS

Symptomen magnesiumtekort zijn enorm divers.

Veel mensen weten niet dat ze een magnesiumtekort hebben. Het aantal problemen veroorzaakt door een magnesiumtekort is enorm divers en wordt veelal niet herkent door een arts.


Heb je bijvoorbeeld last van stress of een burnout?, dan is het heel goed mogelijk dat je een magnesiumtekort hebt. Een paar keer in de week een ligbad met magnesiumvlokken kan er voor zorgen dat je snel weer beter bent.


Veel hoofdpijn of migraine? Vaak is het met magnesiumbaden op te lossen.
Reumatische klachten, spierpijnen, gewrichtspijnen en of rugpijnen. Ligbaden met magnesiumvlokken lossen vaak het probleem op.

Huidproblemen zoals psoriasis of schimmels, een ligbad doet wonderen, gegarandeerd.
Hartritme stoornissen en of verkrampingen, een ligbad verlicht en ontspant.
Etalagebenen of rusteloze benen, een voetbad met magnesiumvlokken helpt in heel veel gevallen.

Gratis advies bij een vermoeden van een magnesiumtekort.

Er zijn nog veel meer symptomen, we kunnen ze niet allemaal opnoemen maar kunnen je wel verwijzen. Heb je een specifiek probleem dan kan je altijd bellen met de GRATIS therapeutenlijn van Regenesis Magnesium. Zij kunnen je zeker advies geven.
Tel: +31 (0) 320 419 822, alleen op di en do van 13:30 - 16:30.

Gebruik magnesiumvlokken voor voet en ligbaden

Magnesiumvlokken zijn ideaal voor een ligbad of voetbad.
Het water moet een temperatuur van ongeveer 37 graden Celsius hebben, en de duur van het bad moet ten minste 20 minuten zijn. Hoe langer hoe beter, maar dat is afhankelijk hoe prettig je het vindt.

1 kg. tot 2 kg Regenesis magnesiumvlokken zijn nodig voor een vol standaard formaat bad. Om een tekort aan magnesium te verhelpen, raden wij aan 2 ligbaden per week te nemen gedurende een aantal weken.
Hoeveel baden en gedurende welke periode je een bad moet nemen is moeilijk te zeggen, vaak merk je al na een paar weken verbetering. Blijf wel minstens 1 x per week een ligbad of voetbad nemen om je magnesium op peil te houden.

Bij voetbaden raden wij aan om 2-3 maal per week een voetbad te nemen gedurende een aantal weken. Daarna 1 x per week om je magnesium gehalte op peil te houden.


Lees hier meer uitgebreid over gebruik van magnesiumvlokken lig- en voetbaden...

Ervaringen met magnesiumvlokken.

Anneke

de Wit

Ongelooflijk fijn zó'n magnesiumvlokken voetenbad, ik heb er veel baat bij en vooral voor het slapen gaan is HET heel prettig. Ik slaap beter en langer en wordt minder moe wakker, heerlijk.

Karel

Spierings

Er is niets zo lekker als een magnesium bad. Ik ben 65 jaar en heb me nog nooit zo lekker gevoeld, GEEN STIJVE SPIEREN MEER EN MIJN HOOFD IS EEN STUK RUSTIGER. Wat een verademing, ik raadt iedereen aan dit te gaan doen. (Als je teminste nog van het leven wilt genieten ).

Topical kwaliteit magnesiumvlokken kopen?

Tags: Magnesiumvlokken voor voet-en ligbaden, magnesiumvlokken voor voetbaden, magnesiumvlokken voor ligbaden, magnesium kristallen