Magnesium vlokken bij stress en burn-out

Magnesium vlokken bij stress en burn-out zijn zeer effectief. Magnesium vlokken of ook wel badkristallen worden gemaakt van zuivere magnesiumchloride.

Magnesium  badkristallen welke opgelost worden in warm water maken van een gewoon ligbad een uitzonderlijk geneeskrachtig ervaring.
Door de zuivere 100% natuurlijke magnesiumzouten ontstaat een wezenlijke verbetering van huidhydratatie en een snellere wondgenezing. Bovendien is magnesium een perfect hulpmiddel tegen stress en burn-out klachten.

Magnesiumvlokken bij stress en burn-out

“Stress is alles behalve gezond! Magnesium is een belangrijk anti-stress mineraal. Magnesium werkt ontspannend en kalmerend.”

Marie Curie

Magnesium vlokken bij stress en burn-out:
Magnesium tegen stress werkt helend en geeft je meer energie

Stressvolle momenten zijn niet goed voor lichaam en geest en kunnen dus leiden tot vervelende gezondheidsproblemen. Toch kun je je eigen lichaam versterken zodat je beter tegen stress bent opgewassen. Want stress kan voor een ernstig tekort aan magnesium zorgen.

Magnesiumvlokken zijn ideaal voor magnesium voet-en ligbaden. Magnesium vlokken tegen stress en burn-out zijn zeer effectief.
Helpt o.a. bij  het verminderen van pijnlijke spieren en gewrichten. Magnesium werkt zeer therapeutisch bij psoriasis, eczeem en andere huidaandoeningen.

Lees hier meer over magnesiumvlokken in voet-en ligbaden.

De fysieke en mentale ongemakken bij stress

Onderzoek heeft aangetoond dat stress is een belangrijke mate bijdraagt aan vele ziekten. De gevolgen zijn niet alleen mentaal, maar vaak ook fysiek. Als we worden geconfronteerd met moeilijkheden, beginnen we hormonen te produceren - stresshormonen – zoals adrenaline, noradrenaline en cortisol. Deze worden geproduceerd door onze bijnieren en in tijden van stress  zorgen ze voor een vecht-en vlucht reactie.

Hierdoor wordt de lichaamstemperatuur verhoogd en de reactiesnelheid neemt toe.
Je merkt dan dat je spieren zich aanspannen en je ademhaling toeneemt.

In tijden dat verhoogde zintuigen en een staat van alertheid nodig is, is deze hormoon reactie natuurlijk cruciaal.
Voor professionele sporters kan het een groot verschil betekenen tussen winnen en verliezen.

Maar een dergelijke hoge staat van spanning houden we onder normale omstandigheden niet vol. Wij zijn daar niet tegen bestand en zullen vroeg of laat er emotioneel  en/of fysiek op gaan reageren. We worden vreselijk moe, depressief of krijgen een Burn-out

Als het helemaal mis gaat krijgen we chronische ziekten die ons leven gaan beheersen. 

Hoe meer stress hoe hoger het magnesiumtekort oploopt. Omdat we al te weinig magnesium via het voedsel binnenkrijgen zal door de stress het lichaam uitgeput raken en het magnesium niveau tot een onaanvaardbaar lage waarde komen.

Vaak zien artsen dat niet omdat  de onnauwkeurige bloedglucosetesten geen goede leidraad zijn voor het magnesium niveau, wat dan weer leidt tot onnodige medicatie die, natuurlijk ook van weer van invloed zijn op uw magnesium niveau.

Ervaringen magnesium vlokken bij stress en burn-out

Mireille

Bakker

Ik had heel veel stress door mijn werk en kon eigenlijk niet meer goed functioneren, niet thuis en zelfs niet op de sportclub waar ik altijd zo graag naar toe ging. Jarenlang heb ik Zoloft, een antidepressiva geslikt wat in het begin een beetje hielp maar na een par maanden niet meer. Ik ben het op aanraden van de dokter blijven slikken maar ik werd eigenlijk steeds zieker tot ik ontslagen werd. Een vriendin vertelde me naar een therapeut te gaan die ook met magnesium werkte. Van haar moest ik elke dag Regenesis Magnesiumvlokken in een voetbad doen en daar minstens 1 uur in blijven zitten. Tot mijn grote blijdschap voelde ik me met de dag beter worden en verdween de stress en moeheid in een periode van 3 maanden. Ik kan het wel uitschreeuwen van geluk, dit moet iedereen weten, magnesium is een wondermiddel.

Karin

van Geel

Wat fijn dat ik mijn verhaal hier mag delen. Ik heb een verschrikkelijke burn-out gehad, ik dacht echt dat ik nooit meer iets zou kunnen doen. Ik leek niet alleen een kasplantje maar ik voelde me ook zo, ik kon echt niets meer. Natuurlijk ga je dan naar de huisarts maar die vertelde dat het allemaal tussen mijn oren zat en dat hij alleen maar slaappillen en antidepressiva kon geven. Als ik therapie wilde kon dat ook wel maar daar zag hij niet zo veel in. Dan ga je dus zelf zoeken en via via kwam ik bij Jeannette Noordeloos terecht, zij is al jaren natuurgeneeskundig therapeut en gespecialiseerd in Regenesis en magnesium therapie. Na 12 behandelingen voelde ik me langzaam beter worden en na 6 maanden kon ik al weer veel dingen doen. Het is nu een jaar geleden en ik voel me weer als vroeger, actief en positief. Dankzij Jeannette en de magnesium behandelingen met badkristallen en olie ben ik er weer bovenop gekomen.

Hoe los ik mijn magnesiumtekort door stress en burn-out op?

Magnesium vlokken bij stress en burn-out

magnesiumvlokken

Ook verkrijgbaar bij:

Himalaya magnesium badkristallen bij bol.com

Tags:
magnesium vlokken bij stress en burn-out, magnesium tegen stress

AANBIEDING

Kortingscode voor 5% korting

Ontvang een kortingscode voor 5% korting op de producten van Himalaya magnesium