Magnesium vlokken bij verschillende toepassingen

Magnesium vlokken toepassen bij verschillende klachten. Toepassen van magnesium via een bijvoorbeeld een magnesium voetbad of ligbad.

Magnesium speelt bij meer dan 300 processen in het lichaam een belangrijke rol en is daardoor één van de belangrijkste mineralen voor onze gezondheid. Maar een magnesiumtekort is één van de meest voorkomende tekorten bij mensen.

 Dit komt mede doordat we dagelijks meer stress ervaren en daardoor veel magnesium verbruiken. 

We krijgen ook steeds minder magnesium binnen via onze voeding door intensieve landbouw, waardoor de grond steeds armer aan magnesium is.

Klachten die mogelijk ontstaan zijn door een magnesiumtekort

Magnesium en mentale klachten

Dit is de pagina waar je enkele genoemde verbanden tussen een mogelijk magnesiumtekort en mentaal ongemak kunt bekijken en selecteren.

magnesium en autisme
magnesium vlokken bij  fysieke klachten

Magnesium en fysieke klachten

Dit is de pagina waar je alle genoemde verbanden tussen een mogelijk magnesiumtekort en fysiek ongemak kunt bekijken en selecteren.

Magnesium en onstpanning

Magnesium zorgt voor een algehele ontspanning van het lichaam. Magnesium ontspant de spieren en zenuwen. Maak nu thuis je eigen wellness met magnesium vlokken.

magnesium vlokken ligbad en ontspanning
magnesium vlokken-hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn, migraine en magnesium

magnesium-wetenschappelijk bewijs

Wetenschappelijk bewijs Magnesium

algemene informatie magnesium
Algemene Informatie Magnesium

Magnesium is een macromineraal en elektrolyt dat in alle cellen van je lichaam aanwezig is. Magnesiumsupplementen worden alsmaar populairder, want dit magnifieke mineraal zou allerlei lichamelijke processen positief beïnvloeden.

Magnesiumvlokken kopen?